◆今年度の中華料理教室がいよいよ最終回です!
4月は「ヨモギ団子」、6月は「ちまき」、9月は「月餅」といった、中国の伝統的な食べ物をニセコ町のみなさんに紹介しました。そして今回は、本場の中華餃子を皮からみなさんと一緒に作りたいと思います。
みなさん、餃子は好きですか?冬になると、温かい水餃子を食べたくなりませんか?水餃子と焼き餃子、蒸し餃子の中で、一番好きなのはどれですか?12月21日(土)、中国の「冬至の日」を迎えるのに合わせて、3種類の餃子を作って食べ比べましょう!
興味がある人は、下記申し込みフォームからお申し込みください。
Last chance for this year’s Chinese cooking class! So far, we CIRs have introduced several traditional Chinese food to the people in Niseko Town, such as mugwort mochi in April, Zongzi in June, and mooncakes in September. This time, we will bring you Jiaozi, which is a type of Chinese dumplings.
Have you ever tried Chinese dumplings? If yes, did you like it? Which ones are your favorite among boiled, fried, and steamed dumplings? On December 21st (Sat.), to celebrate China’s “Winter Solstice Day”, let’s make three different kinds of dumplings and talk about the background story of having them in China!
Please scan the QR code below to apply if you’re interested.
【電話】0136-44-2121
【E-mail】kokusai@town.niseko.lg.jp
※二次元コードは本紙をご覧ください。
<この記事についてアンケートにご協力ください。>